REMU Oy

REMU nykyisin

Kaikki REMU-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja vain joitakin komponentteja tuodaan Suomen ulkopuolelta. REMUn toimitilat sijaitsevat Ähtärissä, Etelä-Pohjanmaalla. Vuonna 2011 rakennettiin ajanmukaiset 4000 m2 tuotanto- ja toimistotilat jo olemassa olevan hallin välittömään läheisyyteen. Uudet toimitilat tarjoavat erinomaiset puitteet tehokkaalle tuotannolle ja mahdollistavat tuotantomäärien kasvun tulevaisuudessa.
REMUn liikevaihdosta 70 % tulee seulakauhoista. Nopeimmin kasvava tuoteryhmä on Big Float kelluvat kaivinkoneet, jotka tuovat tällä hetkellä noin 25 % liikevaihdosta. Kolmas tuoteryhmä on Combi-seulonta-asemat. Noin 90 % liikevaihdosta tulee Suomen ulkopuolelta. Tärkeimmät vientimaat ovat Ranska, USA, Englanti ja Ruotsi, mutta globaalina yrityksenä tuotteita on myyty myös useisiin Aasian ja Afrikan maihin sekä Australiaan.
REMU on perheyritys. Vuonna 2010 yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos, kun Ossi Rissanen myi enemmistön osakkeista Hanna Rissaselle ja Juha Salmelle.

Mistä juontaa juurensa nimi REMU?

REMU on itse asiassa ensimmäiset seulakauhat suunnitelleen ja myynnin parissa pitkän uran tehneen Mauri Kuhmosen lempinimi. Mauri Kuhmonen on työskennellyt seulojen parissa 1980-luvulta lähtien, ja lempinimen hän sai jo edellisessä työpaikassaan.

REMUn missio

REMUn missio on tarjota maanrakennusalan urakoitsijoille aikaa ja rahaa säästäviä ratkaisuja materiaalien käsittelyyn. Vuosien mittaan saatu kokemus ja halu tehdä asioita paremmin ovat johtaneet innovaatioihin, joiden vuoksi REMU-tuotteet ovat markkinoiden tehokkaimpia. Kolme REMU-tuotteiden kehitystyön ohjenuoraa ovat kestävyys, keveys ja helppo kuljetettavuus.

REMU työpaikkana

EMU on globaalisti toimiva yritys. Suomessa meillä on 45 työntekijää. Suomen ulkopuolella työntekijöitä on useissa myyntiin ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Työtä tehdään usein läheisessä yhteistyössä lukuisten jakelijoiden ja jälleenmyyjien kanssa ympäri maailmaa. Tästä syystä englanninkielentaito on välttämätön kaikissa myynnin, markkinoinnin, suunnittelun ja johdon tehtävissä. REMU etsii jatkuvasti kyvykkäitä ja itsenäisiä henkilöitä, jotka haluavat työskennellä kasvuhakuisessa yrityksessä. Tiedustelut avoimista uramahdollisuuksista voi lähettää henkilöstöpäällikkö Hanna Rissaselle.