Remu Oy ja Ritchie Bros. toteuttavat yhteistyössä
hyväntekeväisyyshuutokaupan sodasta kärsivän Ukrainan hyväksi

Suomalainen valmistusyritys Remu Oy ja verkkohuutokaupoistaan ​​ja raskaan kaluston markkinapaikoista tunnettu kansainvälinen yritys Ritchie Bros yhdistävät voimansa järjestämällä hyväntekeväisyyshuutokaupan sodasta kärsivälle Ukrainalle.

”Ukrainalaisten kohtalo koskettaa meitä kaikkia syvästi ja haluamme myös yrityksenä tehdä jotain konkreettista auttaaksemme. Tuhot alueella ovat jo tässä vaiheessa huomattavat ja avun tarve tulee jatkumaan pitkään. Kun idea huutokaupasta syntyi, oli ilo huomata, että Ritchie Bross tarttui tähän mahdollisuuteen myös heti ja näin pääsemme yhdessä toteuttamaan jotain merkityksellistä,” toteaa Remun markkinointijohtaja ja omistaja Hanna Rissanen. ”Toivottavasti esimerkkimme innostaa vastaavaan tempaukseen myös muita konevalmistajia. Yksin emme voi tehdä paljon mutta jos kokonainen teollisuudenala saadaan mukaan lahjoittamaan, vaikutukset voivat olla huomattavat,” Rissanen jatkaa ja haastaa näin samalla koko konepajateollisuuden talkoisiin.

Mascuksen/Ritchie Brosin aluepäällikkö Tomi Keskinen lisää tähän: ”Upea aloite asiakkaaltamme Remulta hyvän asian puolesta. Olemme iloisia voidessamme tukea tätä hyväntekeväisyysjärjestöä Ukrainan kansalle ja mobilisoida Moerdijk-huutokauppamme tarjoajat keräämään tuottoa tällä hienolla seulontakauhalla.”

Näin olemme mukana:
Remu Oy lahjoittaa EX 140 Seulakauhan myynnistä saadun tuoton SPR:n katastrofirahastoon ukrainalaisten auttamiseen.
Huutokaupan tuotto verojen jälkeen lahjoitetaan kokonaisuudessaan SPR:n katastrofirahastoon, josta apu ohjautuu ukrainalaisten hyväksi. Suomen punainen risti tekee alueella yhteistyötä Ukrainan ja naapurimaiden punaisen ristin kanssa. Punainen risti on ollut läsnä Ukrainassa jo ennen sodan syttymistä ja sillä on hyvät valmiudet toimittaa apu perille sinne missä sitä eniten kaivataan. 

Moerdijkin verkkohuutokauppa järjestetään 4.–6. toukokuuta: rbauction.com

Image

Huutokaupan kohde:
REMU EX140 | 2022 seulakauha

  • 16t tai suurempiin kaivinkoneisiin
  • kauhan tilavuus 0,9 m3 (ISO)
  • kauhan paino 1400 kg
  • seulontaterä 34 mm:n terävälillä
Image

LISÄTIETOJA
Hanna Rissanen, PUH: 040 747 0868, hanna.rissanen@remu.fi

Remu Oy on suomalainen perheomisteinen konepajayritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy seulakauhoja, murskakauhoja ja kaivinkoneen ponttonialavaunuja. Yritys viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlaansa. Yhdysvalloissa sijaitsevan tytäryhtiön kanssa Remu toimii maailmanlaajuisesti – noin 95 % liikevaihdosta tulee viennistä.

Image

Remu on suomalainen konepajayritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy seulakauhoja, murskakauhoja ja kaivinkoneen ponttonialavaunuja.

Inhantie 7 FI-63700
Ähtäri, Finland
info@remu.fi
+358 20 743 1160

8 Hemlock St Old Orchard
Beach 04064 Maine, USA
usa@remu.fi
+1 888 600 0018

Linkit