Skip to main content

Uusia nimityksiä Remun USA:n toimintoihin – Kasvua haetaan myös USA:n markkinoilla

TIEDOTE 14.10.2024 

UUSIA NIMITYKSIÄ REMUN USA:N TOIMINTOIHIN – KASVUA HAETAAN MYÖS USA:N MARKKINOILLA 

Owen McGinty on nimitetty Remu USA:n johtoon alkusyksystä. Hän on työskennellyt Remun palveluksessa vuodesta 2019 ja tämä on loistava mahdollisuus ja luonnollinen seuraava askel hänen urapolullaan Remulla.  

”Olemme iloisia saadessamme Owenin johtamaan Yhdysvaltain toimintojamme, viemään tiimiä eteenpäin siellä ja toteuttamaan kasvusuunnitelmiamme. Owenilla on yli 20 vuoden kokemus murskaus- ja seulonta-, kierrätys- ja irtomateriaalien käsittelyalalta. Näistä lähes 10 vuoden ajan hän on keskittynyt seulontakauhaliiketoimintaan ja hänellä on vahva ymmärrys myös kelluntateknologiastamme. Hän on ollut kanssamme nyt yli 5 vuotta ja on osoittanut omistautumisensa yritykselle ja asiakaskunnallemme. Yhdysvaltain toimintamme ovat hänen kanssaan hyvissä käsissä”, Remun toimitusjohtaja Juha Salmi toteaa.  

”On kunnia saada tehtävää ja että minulle on uskottu vastuu Remu USA:n liiketoiminnan kasvattamisesta. Keskityn toimintojemme organisointiin varmistaaksemme sekä asiakkaiden että jälleenmyyjien tyytyväisyyden, sillä ne ovat pitkän aikavälin menestyksen peruskulmakiviä. Vaikka Remu USA on toiminut vuodesta 2007, kasvupotentiaalia on edelleen valtavasti. Pyrimme perustamaan strategisia, pitkäaikaisia, molempia osapuolia hyödyttäviä liittoutumia sekä palkkaamaan lisää ihmisiä kasvattamaan tiimiämme edelleen.” Owen sanoo. 

MYYNTITIIMIIN VAHVISTUSTA 

Remun kasvusuunnitelmia Yhdysvalloissa tuetaan kahden uuden myyntityöntekijän myötä. Joel Smith ja Stu Kipnis tulivat myyntipäälliköiksi elokuun puolivälissä.  

”Kasvatamme tiimiä keskittyen tietoisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja arvoihin, mukaan lukien empatia, intohimo oppimiseen, tiimipeluruus ja aito halu auttaa asiakkaita ja jälleenmyyjiä löytämään parhaat ratkaisut. Stu ja Joel, tiimimme uudet jäsenet ovat hyvin erilaisia, mutta jakavat nämä ydinarvot. Missiomme on olla ykkösvalinta, arvostettu kumppani sekä asiakkaille että jälleenmyyjille”, USA:n toimintojen vetäjä Owen McGinty lisää. 

Remulla odotetaan mielenkiinnolla, miten Yhdysvaltain talous kehittyy ensi vuonna ja sen jälkeenkin. Yhdysvaltain tiimi osallistuu AED Summit -tapahtumaan ensimmäisenä heti ensi vuoden alussa, ja heillä on myös mielenkiintoisia uutisia tuotevalikoimastamme vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Pysy kuulolla ja seuraa Remua verkossa!  

LISÄTIETOJA  
(Englanniksi) Remu USA Inc. VP, Owen McGinty, puh: +1 682 8127 143, owen.mcginty@remu.fi  
(Suomeksi) Remu, Markkinointipäällikkö, Anu Haapamäki, tel. +358 406 281 808, anu.haapamaki@remu.fi 

USA team 2024

Pyydä lisätietoja