Skip to main content

Meistä : Remu Oy

REMU valmistaa innovatiivisia maa-ainesten ja materiaalien käsittelylaitteita, seula- ja murskakauhoja. Materiaalinkäsittelylaitteiden lisäksi valmistamme myös ponttonialustoja kaivinkoneisiin ruoppauksen ja louhintatyön mahdollistamiseksi haastavimmissakin ympäristöissä.

Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme perusta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi haluamme ymmärtää mitä asiakkaamme tarvitsevat, millaista työtä he tekevät ja mitä ominaisuuksia he etsivät tuotteistamme. Asiakkaidemme ymmärtäminen luo pohjan tuotekehityksellemme ja sitä tehdäänkin usein yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Ei ole yllätys, että parhaat ideat tulevat tuotteidemme parissa työskenteleviltä ihmisiltä. Asiakkailta tulleen palautteen ja yrityksemme ammattilaisten tietämystä käyttämällä varmistamme jatkuvan tuotekehityksen jolla tehostaamme myös suorituskykyä ja näin lopulta luomme lisäarvoa asiakkaillemme.

Laatu on toimintamme kulmakivi, joka on tulosta tarkan suunnittelun, asiantuntevan hitsauksen ja ammattitaitoisen mekaanisen henkilöstön yhdistämisestä parhaiden saatavilla olevien raaka-aineiden käyttöön ja jatkuvaan valvontaprosessiin. Voimme ylpeänä todeta, että tuotteemme on valmistettu Suomessa.

Meillä on myös runsaasti sisua – päättäväisyyttä, jyrkkyyttä, sinnikkyyttä ja tahdonvoimaa.

Yrityksestä:

  • Päätoimipiste Ähtärissä.
  • Perustettu 1997.
  • Tuotteet suunnitellaan ja tuotetaan Suomessa, vain joitain komponentteja tuodaan muualta.
  • Lähes 95% liikevaihdosta tulee viennistä.
  • 60% liikevaihdosta tulee seulakauhoista ja 40% ponttonialustojen myynnistä.
Remu Oy yritys

Pyydä lisätietoja