Murskakauha – murskaa ja kierrätä rakennus- ja purkujätteesi

Murskakauhalla hienonnat tiilet, asfaltin ja betonin

Kierrätä rakennus- ja purkujätteet Remun murskakauhalla. Murskakauha CR 1100 on suunniteltu hienontamaan yleisimpiä purkujätteitä mukaan lukien, tiilet, kipsilevy, asfaltti ja puujäte. 

Käyttökohteet

Mitä materiaaleja murskauhalla voi hienontaa?

Tiilet
Tiilet

Murskaa tiilet, kattotiilet ja muu kiinteä materiaali, ja säästä kuljetuskustannuksissa sekä jätekustannuksissa. 

Kierrätä asfalttia
Kierrätä asfalttia

Vähennä ympäristökuormitusta ja pidä materiaalit kiertämässä. Murskattua asfalttia voidaan käyttää monella tapaa ja samalla vähentää uuden materiaalin tarvetta. Perehdy kuitenkin kierrätys materiaalien käyttöä ohjaaviin säädöksiin.

Puujäte
Puujäte

Hienonna jätepuu ja käytä bioenergiaksi. 

Kuinka se toimii?

CR 1100 kauha murskaa materiaalit pyörivän akselin ja siihen kiinnitettyjen kovametallisten tappiterien avulla. Terät painavat materiaalin vastateriä vasten ja murskaavat materiaalin 0 - 100 mm. raekokoon. Kaksi suoravetomoottoria takaa luotettavan voimansiirron. 

UKK

Kysymyksiä ja vastauksia murskakauhastamme

Missä murskakauhaa käytetään?

Säästä aikaa ja rahaa murskaamalla purkujäte suoraan paikan päällä. Parhaassa tapauksessa murskattu aines voidaan uudelleen käyttää paikan päällä, eikä kuljetuksia tarvita lainkaan. Vaikka kuljetuksilta ei voitaisi välttyä, murskattu materiaali vaatii vähemmän tilaa säästää siten kuljetuskustannuksissa. Murskakauha on myös edullinen investointi kierrätyskeskuksille materiaalin käsittelyyn.

LATAA

TEKNISET TIEDOT

Image

Remu on suomalainen konepajayritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy seulakauhoja, murskakauhoja ja kaivinkoneen ponttonialavaunuja.

Inhantie 7 FI-63700
Ähtäri, Finland
info@remu.fi
+358 20 743 1160

8 Hemlock St Old Orchard
Beach 04064 Maine, USA
usa@remu.fi
+1 888 600 0018

Linkit