Remu logo

Murskakauha – murskaa ja kierrätä rakennus- ja purkujätteesi

Murskakauhalla hienonnat tiilet, asfaltin ja betonin.

Kierrätä rakennus- ja purkujätteet Remun murskakauhalla. Murskakauha CR 1100 on suunniteltu hienontamaan yleisimpiä purkujätteitä mukaan lukien, tiilet, kipsilevy, asfaltti ja puujäte.

Käyttökohteet

Mitä materiaaleja murskakauhalla voi hienontaa?

Tiilet

Murskaa tiilet, kattotiilet ja muu kiinteä materiaali, ja säästä kuljetuskustannuksissa sekä jätekustannuksissa.

Crushing bucket for bricks and roof tiles
Crushing bucket for bricks and roof tiles

Kierrätä asfalttia

Vähennä ympäristökuormitusta ja pidä materiaalit kiertämässä. Murskattua asfalttia voidaan käyttää monella tapaa ja samalla vähentää uuden materiaalin tarvetta. Perehdy kuitenkin kierrätys materiaalien käyttöä ohjaaviin säädöksiin.

Crushing bucket for recycle asphalt
Crushing bucket for recycle asphalt

Puujäte

Hienonna jätepuu ja käytä bioenergiaksi.

Reduce wood waste
Reduce wood waste

Kuinka se toimii?

CR 1100 kauha murskaa materiaalit pyörivän akselin ja siihen kiinnitettyjen kovametallisten tappiterien avulla. Terät painavat materiaalin vastateriä vasten ja murskaavat materiaalin 0 – 100 mm. raekokoon. Kaksi suoravetomoottoria takaa luotettavan voimansiirron.

UKK

Kysymyksiä ja vastauksia murskakauhastamme

Säästä aikaa ja rahaa murskaamalla purkujäte suoraan paikan päällä. Parhaassa tapauksessa murskattu aines voidaan uudelleen käyttää paikan päällä, eikä kuljetuksia tarvita lainkaan. Vaikka kuljetuksilta ei voitaisi välttyä, murskattu materiaali vaatii vähemmän tilaa säästää siten kuljetuskustannuksissa. Murskakauha on myös edullinen investointi kierrätyskeskuksille materiaalin käsittelyyn.

Murskakauha soveltuu myös huomattavasti pienempään toimintaan, koska investointina murskakauha on varsin edullinen verrattuna murskalaitoksiin. Murskakauhalla voidaan käsitellä useita erilaisia materiaaleja ja sen käyttökustannukset ovat murto-osa murskalaitoksen käyttökuluista. Tarvitset vain yhden kaivinkoneen, yhden kauhan ja yhden kuljettajan.  

Pyöriviin teriin perustuva murskakauhamme antaa tasaisen tuotoksen ja sillä saavutettava tuotos on noin 60m3 tunnissa useilla materiaaleilla.

Suurikaan määrä hienoa ainesta ei haittaa pyöriviin teriin perustuvaa murskausprosessia ja tämän tyyppinen tekniikka soveltuu erityisen hyvin sekalaiselle materiaalille.

CR 1100 murskakauhan kulutusosat ovat pääasiassa tappiteriä, joiden vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Verrattuna useiden muiden murskakauhojen kulutusosiin tappiterät ovat edullisia ja vaivattomia varastoida, kuljettaa ja ottaa mukaan työmaalle.  

Jos materiaali on liian kovaa murskattavaksi, roottorin pyörintä pysähtyy ja roottoria voidaan pyörittää toiseen suuntaan. Tarvittaessa liian kova materiaali voidaan poistaa kauhasta.

Kokemuksemme mukaan betonirauta menee pääsääntöisesti kauhasta läpi.

Luonnonkiven laatu vaihtelee suuresti ja kauhalla voi murskata hiekkakiveä, savikiveä, kalkkikiveä ym. pehmeitä kivilajeja, mutta kovimmat kivet kuten graniitti, ovat liian kovia murskattavaksi tällä murskakauhalla.

Lataa

Tekniset tiedot

CR1100 DATASHEET